Go Back   PowerStrokeArmy > West Point > The Library > 6.0 Tech & FAQ

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 07-02-2011, 07:15 PM
swamp_ratt's Avatar
swamp_ratt swamp_ratt is offline
Major
Member's Gallery
 
Join Date: May 2011
Location: hudson, wi
Posts: 1,506
Default

I torqued em to 210. Got it all together and took it for a drive, turbo vane stuck open (so the owner tells me thats been an ongoing issue and i just had the turbo off) so no power, got 1/4 mile and it just died. Started it back up and popping out the air intake something fierce. Gotta tear it all back apart and check the pushrods and rockers
__________________
1997 F350 CCLB P-24v ZF5 4x4
  #12  
Old 07-03-2011, 11:38 PM
97strokn&smokn's Avatar
97strokn&smokn 97strokn&smokn is offline
Lieutenant
Member's Gallery
 
Join Date: May 2011
Location: Vandalia IL
Posts: 658
Default

Old lube i believe i havent got my hand on the new stuff yet and when we were talking about it it had been a long time ago.
  #13  
Old 07-04-2011, 01:00 AM
turbodiesel_02's Avatar
turbodiesel_02 turbodiesel_02 is offline
Sergeant
Member's Gallery
 
Join Date: May 2011
Location: san antonio,tx
Posts: 143
Default

ive done quite a few sets going to 210 with the new lube and havent had an issue.
__________________
2012 f-250 with a few things
02 7.3 that's not much of an 02 anymore
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 06:04 AM.

 

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.

Designed by Military Ltd