Go Back   PowerStrokeArmy > Power Strokes > 6.0 Tech

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-02-2020, 06:59 PM
Tanker3278 Tanker3278 is offline
Private
Member's Gallery
 
Join Date: Aug 2019
Location: Plattsburgh, NY
Posts: 19
Default Alternator signal on cluster PCB?

Anyone know where the signal runs through the PCB in the instrument cluster? I can take more pictures if needed.

I've already changed the alternator, charged the batteries, checked continuity & fuses on PDB and under the dash. Still only charging at 12.5v.

Sent from my LM-Q620 using Tapatalk
__________________
2005 F350 6.0L PSD Auto Rwd / studs / EGR "repaired" / STC / Stand pipes & dummy plugs / HHC Diesel nipple cups / Blue spring
  #2  
Old 11-05-2020, 01:46 PM
bryan.d bryan.d is offline
Corporal
Member's Gallery
 
Join Date: May 2011
Location: S.E. Louisiana
Posts: 76
Default Alternator signal on cluster PCB?

Not sure where it runs they the pcb board. Do you have constant and switched 12 volts at the 2 wire connector on the alt? One is powered through a fusible link at the starter solenoid and the other is fused. There are ton of videos on YouTube. There is one video that has a damaged wire for the optional 2nd alternator under the hood that cause the alternator not to charge.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by bryan.d; 11-05-2020 at 01:49 PM.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:37 PM.

 

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.

Designed by Military Ltd