Go Back   PowerStrokeArmy > Non - Specific > Aftermarket Electronics

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-08-2019, 10:38 AM
Dscrant Dscrant is offline
Private
Member's Gallery
 
Join Date: Jul 2019
Location: Amarillo
Posts: 22
Default LED Light Bar weird issue

I wired in a light bar this past weekend. When I power on, no problems. When I switch it off, the truck stumbles gauges go crazy, and she tries to die. Although not normal operation, if I flash the light a few times it kills the truck and I have to restart. Anyone seen this before? I'll attach a poorly done MS paint wiring schematic
Attached Images
File Type: jpg LED WIRE.jpg (8.8 KB, 23 views)
__________________
'99 F350 180/100, GTP38R, Regulated return, Custom Tunes, 4" Turbo-back, Bellowed, Bored, and Studded
  #2  
Old 10-14-2019, 10:15 PM
lincolnlocker's Avatar
lincolnlocker lincolnlocker is offline
General
Member's Gallery
 
Join Date: May 2011
Location: central new york
Posts: 26,120
Default

Sounds like you might be back feeding the system. Grounds ran straight to the battery? 110% positive the relay is wired right?

live life full throttle
__________________
00,f350,4x4,cc,drw. Sold... good bye ole girl. I will miss you
15,f350,4x4,cclb, not stock
god bless america and the farmer who feeds your fat ass
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:13 PM.

 

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.

Designed by Military Ltd