Go Back   PowerStrokeArmy > Power Strokes > 7.3 Tech

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-22-2020, 07:10 PM
Loneranger307's Avatar
Loneranger307 Loneranger307 is offline
Private
Member's Gallery
 
Join Date: May 2020
Posts: 4
Default I Need some help / Advice

I have a 2002 F250 7.3l Lariat 4wd automatic transmission 230,000 thousand miles the last owner always changed the oil and took care of it , Well 2 years after ownership and a Couple thousand dollars into the truck recently, Iíve been having issues with it starting at all , I just changed glow plugs / Glow plug relay , I shimed and put new o rings on the injectors , new starter, new batteries , changed all the relays and fuses , cam position sensor and Iíve bought 2 starters because I thought mine was bad , When I go to start it I just get a mechanical sound and the tach goes up and down , it sounds like the solenoid in the starter is not engaging the fly wheel , so thatís where the second starter came in and the same problem Iíve tested everything with a volt meter that gets power or has to do with starting the truck and Iím still getting that whining sound when I go to start , I just donít get it Iíve replaced everything that allows the truck to start , cleaned battery posts Iím mean everything, I would like someone to tell me what Iím doing wrong ?? Please and thank you


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:18 PM.

 

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.

Designed by Military Ltd