Go Back   PowerStrokeArmy > Power Strokes > 94-97 Tech

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 01-12-2018, 07:43 AM
jschildm's Avatar
jschildm jschildm is offline
Sergeant
Member's Gallery
 
Join Date: Jul 2011
Location: Southeast Iowa
Posts: 288
Default

Definitely look at the external connectors on the main engine harness, the connectors on the valve cover gaskets (both internal and external), and the connectors on the under valve cover harnesses. They have a tendency to melt connectors/pins due to the draw of the glow plugs.
__________________
1997 F350 CCLB, 3" DP to 5" Straight Pipe, DIY Intake, 6.0 Tranny Cooler,Adrenaline, Irate Electric Fuel, Matt's Tunes and SD Seats ... IC and H2E sitting in the garage.
  #12  
Old 01-13-2018, 05:30 PM
Lgobs Lgobs is offline
Private
Member's Gallery
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 15
Default

Need a little extra help here. Cant seem to get a reading from any of th glow plug pins what would cause this?

Sent from my SM-G892A using Tapatalk
  #13  
Old 01-13-2018, 06:31 PM
Bugman's Avatar
Bugman Bugman is offline
Major
Member's Gallery
 
Join Date: Aug 2011
Location: Gypsum, Co
Posts: 1,119
Default

What do you get when you touch both test leads together? It should be 0

Do you get anything when you test one of the injector pins?
__________________
96 F250 4x4 XLT, 5 speed, 4:10 rear end, gauges, Dale's HX hose, Dale's Tymar, downpipe, coolant filter, add a leaf, Luc clutch
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:59 AM.

 

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.

Designed by Military Ltd